Gremo korak dlje

 

Informacije. Znanje. Dostop.

 

Stroškovna učinkovitost

Stranke lahko občutno optimizirajo svoje pravne stroške, saj odvetniki delo opravijo hitreje, bolje in kljub temu, da so na najvišji ravni imajo nižje režijske stroške, zaradi česar so bolj konkurenčni.

015-money_WHITE BACKGROUND.png

Osebni skrbnik

V vsakem trenutku imate dostop do osebnega skrbnika vašega IURALL računa, ki vas pozna in lahko pomaga hitro in učinkovito nasloviti vaše pravne izzive.

002-employee_WHITE BACKGROUND.png

Preglednost

Vnaprej znane fiksne cene pravnih storitev, profili specializiranih odvetnikov in ocene strank pomenijo, da lahko z gotovostjo predvidevate vaše pravne stroške in z zaupanjem najemate odvetnike.

007-transport.png

Informacije o upravljanju

IURALL vam omogoča planiranje pravnih stroškov in poročanje o teh na podlagi podatkov. Lahko vam zagotovi natančen vpogled v razčlenjene podatke o pravnih izdatkih, kot so poraba po ekipi / državi / pravnem področju in pogosti vzorci.

011-computer-1.png

Centraliziranost

IURALL je vaš one-stop shop za upravljanje in naročanje. Z enim klikom imate dostop do svetovne mreže odvetnikov. Nudimo vam konsolidirano rešitev za obračunavanje pravnih stroškov, ki lahko nastajajo na različnih projektih.

012-people-1.png

Izbrani specialisti

S široko mrežo preverjenih odvetnikov v več kot 60 državah, vam pomagamo izbrati najbolj primerne talente, ki ustrezajo vaši individualni zadevi - bodisi po pravni specializaciji, know-howu iz vaše industrije ali fazi izdelave/prodaje/dostave vaših produktov.