Prejmite vašo ponudbo

Se vam mudi ali imate raje večjo izbiro?

Izberite eno izmed možnosti za nadaljevanje *
Za potrebe izstavitve računa.

Ne glede na to, ali želite, da se odločimo namesto vas in vas povežemo z enim odvetnikom ali to možnost prepustimo vam, izmed nabora treh skrbno izbranih odvetnikov, je ta povezava oz. posredovanje ponudb brezplačno.

To ne velja za storitve odvetnikov. Storitve odvetnikov se zaračunajo skladno s 17. členom Zakona o odvetništvu, ki pravi:

Odvetnik je upravičen do plačila za svoje delo in do povračila stroškov v zvezi z opravljenim delom po odvetniški tarifi.
Odvetnik je upravičen do višjega plačila za svoje delo, kakor mu gre po odvetniški tarifi, če se o tem pisno dogovori s stranko.
Odvetnik se v premoženjskopravnih zadevah lahko dogovori s stranko za plačilo tako, da namesto plačila po odvetniški tarifi prejme kot nagrado največ 15-odstotni delež od zneska, ki ga bo sodišče prisodilo stranki.
Dogovor iz drugega ali tretjega odstavka tega člena mora biti sklenjen v pisni obliki ter ločen od pooblastila in drugih dogovorov.

Račun za storitve odvetnikov boste prejeli s strani družbe IURALL d.o.o.


Jamstvo kvalitete

009-check.png

Odvetnike skrbno izbiramo in preverjamo nekdanji odvetniki in pravosodni svetovalci. Tako sodelujemo le z odvetniki, ki svojim strankam zagotavljajo visokokakovostne storitve. Če pa pride do težav z delom vašega odvetnika, vam bo naša ekipa pomagala, da vas poveže z drugim odvetnikom brez dodatnih stroškov.