Naša zgodba

 

IURALL-ova zgodba se začne z novim letom 2018. Odvetnik Primož je prejel povpraševanje stranke za večplastno transakcijo. Vendar srž transakcije ni bil znotraj domene njegove pravne specializacije.

Nov način reševanja pravnih problemov je bil rojen.

Odločil se je, da stranko poveže z drugimi odvetniki, ki so imeli relevantna znanja, in prevzame vlogo osebnega skrbnika zadeve za stranko. Transakcija je bila uspešna in Primož je uvidel, bi bil tak sistem koristen tudi za druge stranke, ki bi tako dostopale do širokega kroga preverjenih in specializiranih odvetnikov. Odločil se je obesiti odvetniško togo na klin in ustanovil družbo IURALL - odvetniki za vse.

Prevrteno naprej do danes, omenjena miselnost je temelj platforme iurall.com - prve platforme za pravne rešitve v CEE regiji.

Neskončne priložnosti.

Preko IURALL-a podjetja in posamezniki enostavno in transparentno dostopajo do širokega nabora rešitev, ki ga ne morejo dobiti nikjer drugje. Rešitve imajo večjo dodano vrednost zanje in so stroškovno učinkovite. Spekter je neskončen - od svetovanja tujim korporacijam pri vstopu na slovenski trg do mediacije v čustveno prepletenih sporih. IURALL omogoča hitro, enostavno in stroškovno učinkovito povezovanje, najem in delo z najboljšimi odvetniki ter pravnimi talenti - kjerkoli, kadarkoli.


Vizija

Boljše, hitrejše in transparentne pravne storitve. Dostopne vsem - kjerkoli in kadarkoli.

Poslanstvo

Premostiti vrzel med uporabniki in pravom ter zagotoviti najboljšo možno pravno izkušnjo za stranke.

Vrednote

Povezovanje. Sodelovanje. Ravno prav storitev ob pravem času. Več storitev za manj denarja.


Ekipa

 

IURALL-ova ekipa je sestavljena iz izkušenih pravnikov, ki so izkušnje pridobivali kot odvetniki v večjih mednarodnih odvetniških pisarnah in kot pravosodni svetovalci na sodiščih različnih stopenj. Vodi jo:

Primož Rojac

Pred ustanovitvijo IURALL-a je Primož delal 9 let kot pravnik in odvetnik - v butični odvetniški pisarni, pri Evropski Komisiji, v mednarodni odvetniški pisarni Schoenherr in v lastni odvetniški pisarni Rojac Law. Vedno je pripravljen na pogovor ob kozarcu vina in nove ideje ga hitro zapeljejo.


 


Ponosni člani