Novica

 
Logo_EKP-0.png
 

IURALL-ov najnovejši projekt razvoja modela za predvidevanje oz. napoved stroška pravnih storitev s pomočjo strojnega učenja (machine learning) in velike zbirke podatkov (big data) je prejel EU sofinanciranje

IURALL je slovenska pravno-tehnološka družba s sedežem v Ljubljani, ki je bila ustanovljena marca 2018. IURALL ponuja zaupanja vredno in transparentno platformo za dostopanje do pravnih rešitev tako, da omogoča strankam, da najdejo specializirano pravno pomoč odvetnikov ali drugih svetovalcev. Podjetjem IURALL nudi tudi rešitve glede pravnih talentov in zunanjih pravnih svetovalcev.

IURALL-ov najnovejši projekt je razvoj naprednega predikcijskega modela za napoved stroškov storitev. Rešitev, ki jo razvijamo, predstavlja program/aplikacijo, ki analizira pretekle podatke (big data), in na podlagi teh s pomočjo strojnega učenja (machine learning) poda hitro in natančno oceno ur/stroškov, ki bodo potrebni, da bo določena storitev opravljena. Aplikacija bo na voljo uporabnikom IURALL-ove platforme in kot samostojen produkt.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. 

Cilj naložbe je razviti dokončno rešitev ter jo uspešno komercializirati.

Več informacij o kohezijski politiki v Sloveniji: www.eu-skladi.si.