Prilagojene rešitve za vaše pravne izzive

 

Sposobnost. Integriteta. Dobronamernost.

 

Enkratne pravne zadeve

Potrebujete nasvet, sestavo listine ali zastopanje vaših interesov? IURALL vam lahko pomaga s svojimi informacijami, znanjem in dostopom do specializiranih odvetnikov. Od odgovora na vprašanje, ali potrebujete odvetnika, do povezave z odvetniško pisarno, ki bo vodila najbolj kompleksno transakcijo.

Redna pravna podpora

Potrebujete podporo na dnevni, tedenski ali mesečni ravni? Na različnih pravnih področjih? Naše poznavanje in dostop do strokovnjakov smo povezali s prilagojenimi paketnimi ponudbami, da vam zagotovimo redno podporo po konkurenčnih cenah. Od rešitev za majhne pa do zadovoljitve potreb najbolj zahtevnih.

Mednarodni projekti

S prisotnostjo v več kot 60 državah sveta vam IURALL omogoča edinstven dostop do butičnih odvetniških pisarn okoli sveta. Naši svetovalci vam lahko pomagajo pri vstopu na tuje trge, utrditvi položaja tam ali reševanju nepredvidljivih zapletov na poti.

Zbiranje ponudb

Vam ena ponudba ni dovolj? Noben problem - IURALL lahko na podlagi vašega povpraševanja povabi več odvetnikov z relevantnim znanjem, da podajo ponudbe za rešitev vaše zadeve.

Multidisciplinarne prakse

So vaši pravni izzivi prepleteni in potebujejo več kot le odvetnika? Omogočamo sestavo multidisciplinarnih ekip, ki poleg pravnih vključujejo še npr. IT / davčne / finančne in druge svetovalce. Iz pravnih izzivov ustvarjamo pametne poslovne rešitve.

Pravniki za določen čas

Občasno povečan obseg dela? Začasna odsotnost zaposlenega? Nov projekt ali takšen, za katerega nimate konkretnega znanja? Pomagamo vam s pravniki, ki lahko obvladajo reden tok dela.