Za odvetnike

 
 

Kaj je IURALL?

IURALL je vodilna pravna platforma v regiji. Začel je delovati leta 2018 in ima sedež v Ljubljani.

 

Kakšna vrsta storitve je IURALL?

Nismo platforma za posredovanja ali oglasna deska za iskanje dela. Odvetnikom ne zaračunavamo provizije za pridružitev naši mreži ali dajanje ponudb prek platforme. Odvetniki na naši platformi so samostojni odvetniki ali odvetniki, ki delajo v butičnih ali srednje velikih pisarnah. IURALL ne zagotavlja zavarovanja odgovornosti. Naša naloga je, da izberemo kakovostne odvetnike, ki jih bomo posredovali našim strankam glede na potrebno znanje in izkušnje v posamični zadevi. Odvetnikom omogočamo, da preko platforme najdejo stranke in pravne primere, ki so po njihovi meri in so že odločene, da potrebujejo odvetniške storitve ter razbremenitev pri zaračunavanju storitev, opravljenih za take stranke.

 

Kako deluje IURALL?

Stranke predložijo podroben opis svoje pravne zadeve na naši spletni strani, prek pogovornega okenčka, elektronske pošte ali neposredno naši ekipi. Tesno sodelujemo z vsako stranko, da bi razumeli njihove posebne potrebe in zahteve.

IURALL nato dodeli najbolj primerne odvetnike za dajanje ponudb z uporabo kombinacije našega algoritma za ujemanje in razumevanje strank ter strokovnih izkušenj naše ekipe, ki temeljijo na razumevanju strank in dolgoletnih odvetniških in sodnih izkušnjah.

Sodelujemo z odvetniki pri pripravi njihovih profilov in ponudb na povpraševanja strank. Svojo mrežo gradimo kot vrhunsko mednarodno odvetniško podjetje in skušamo pokriti celotno paleto osebnih in poslovnih pravnih področij.

Ponudbe se nato predložijo stranki v pregled in izbiro, nakar sledi povezava med stranko in izbranim odvetnikom prek platforme. Stranke pogosto zahtevajo neobvezni uvodni klic pred podelitvijo mandata.

Po podelitvi mandata je sodelovanje med stranko in odvetnikom neposredno in zaupno, IURALL pa ostane vpleten za potrebe izdajanja računa in plačil.

 

1.

Povpraševanje

search.png

Prejmi povpraševanja strank po pravnih storitvah, glede na svojo strokovno ekspertizo

2.

Ponudba

agreement.png

Pripravi ponudbo za odvetniške storitve glede na potrebe stranke

3.

Sodelovanje

012-people-1.png

Pogovori se o podrobnostih ponudbe s strankami, ko te kontaktirajo

4.

Storitve

lawyer.png

Uspešno opravi odvetniške storitve in ne skrbi za plačilno administracijo, zato smo mi tu

 

Katere storitve nudimo IURALL-ovim strankam?

IURALL je popolna rešitev za pravno podporo.

Podpiramo celotno paleto pravnih zadev za fizične in pravne osebe. Pomagamo pri naslednjem:

- Enkratne pravne zadeve: ne glede na to, ali gre za pregled NDA, sodni spor ali M&A transakcijo, IURALL po načelu vse na enem mestu (one-stop shop) predstavlja alternativo velikim (mednarodnim) odvetniškim pisarnam za zadeve v Sloveniji in številnih drugih jurisdikcijah po svetu.

- Redno zunanje pravno delo: pomagamo podjetjem pri upravljanju projektov tako, da postavimo infrastrukturo za njihovo sodelovanje z zunanjimi odvetniki, ki lahko opravljajo reden tok dela (na primer redne preglede pogodb in pogajanj, odgovarjanje in svetovanje tako pri vprašanjih iz vsakodnevnega poslovanja kot pri zadevah specifičnih projektov).

- Omogočanje najema odvetnikov za delo v lastnih prostorih ali na daljavo: pomagamo pri iskanju odvetnikov za začasne rešitve, ki lahko delajo v pisarni ali na daljavo. Pomagamo lahko pri krpanju lukenj za krajši delovni čas ali zaradi odsotnosti, kot tudi za trajne rešitve.

 

Kdo so naše stranke?

Naše stranke so posamezniki, potrošniki, podjetniki in druge mikro, majhne in srednje velike družbe iz številnih panog. 

 

Kdo so odvetniki v mreži IURALL?

Mreža IURALL vključuje samostojne odvetnike in odvetnike, ki delajo v butičnih ali srednje velikih pisarnah.

 

Ali je potrebno kakršnokoli plačilo za sodelovanje z IURALL?

Odvetniki niso dolžni nič plačati zato, da bi se pridružili platformi in/ali s ponudbo odgovarjali na povpraševanje IURALL-ovih strank.

IURALL odvetnikom tudi ne zaračunava nobene provizije za trženje in/ali posredovanje strank.

Zaradi storitev, ki jih IURALL opravi za odvetnike, od odvetnikov pričakujemo, da ponudjio IURALL ekskluziven popust v višini 20 % na redne cene svojih odvetniških storitev. IURALL pa prevzame neposredno zaračunavanje strankam za vse opravljene storitve in nastale stroške.

Za več podrobnosti nam pišite na team@iurall.com

 

Kakšne so zahteve za pridružitev IURALL mreži?

1. Imeti morate jasen strokovni profil.

2. Imeti morate vsaj 4 leta delovnih izkušenj.

3. Biti morate člani vaše nacionalne odvetniške zbornice.

3. Sklenjeno morate imeti zavarovanje odgovornosti za najmanj 250.000 EUR.

4. Po pridružitvi morate račun za odvetniške storitve, ki ste jih opravili za IURALL-ove stranke, izstaviti neposredno IURALL-u, pri čemer upoštevate popust, IURALL pa izda nadaljnji račun strankam v polni višini.

 

Kakšen je postopek preverjanja za nove odvetnike?

IURALL je usmerjen k kreiranju mreže visoko usposobljenih, strokovnih in izkušenih odvetnikov. Vsi sodelujoči v naši mreži opravijo postopek preverjanja, preden jih vključimo na platformo.

Ta postopek vključuje:

1. Pregled prijave

2. Osebni ali telefonski razgovor

3. Preverjanje referenc

 

Kako se pridružim?

Če se želite pridružiti pravni platformi IURALL, nam pošljite svojo prijavo na team@iurall.com. Če bo podana načelna možnost sodelovanja, vas bomo kontaktirali s predlogom uvodnega razgovora.

Nadaljnja vprašanja? Pišite nam na team@iurall.com