Recite DA tudi ženitni pogodbi.

Z ljubeznijo, a odgovorno.


Ključ do trdnega odnosa so tudi odgovorne odločitve.

Sprejmite naslednjo skupaj s svojo boljšo polovico ter premoženjsko razmerje, vsa bremena in vprašanja uredite pravočasno. Z ljubeznijo, a odgovorno.

Naslednji korak?

Je le klik stran. Smo vaš smerokaz do pravnega strokovnjaka, ki bo za vas poiskal pravo rešitev in vas pospremil - od zasnove pogodbe do podpisa pri notarju.

Podpiramo vaše velike korake.

Poskrbimo, da bodo tudi odgovorni.

Brezplačno pošljite povpraševanje

Opis je lahko kratek - bomo skupaj sestavili podrobnosti. Bolj kot pa je podroben, hitreje vas bomo lahko povezali s pravim strokovnjakom.
Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja podjetja IURALL *

* Polja označena z zvezdico so obvezna


Ena od novosti v Sloveniji, ki jo je prinesel nov Družinski zakonik (DZ) in je začela veljati 15. aprila 2019, je možnost, da zakonca skleneta pogodbo o ureditvi premoženjskih razmerjih (ženitno ali predporočno pogodbo). Skleneta jo lahko zakonca, bodoča zakonca, zunajzakonska ali istospolna partnerja. Pogodba o ureditvi premoženjskih razmerij pa mora biti sestavljena v obliki notarskega zapisa in vpisana v register pogodb o ureditvi premoženjskih razmerij, ki ga kot računalniško vodeno zbirko podatkov vodi Notarska zbornica Slovenije. Notar vsako stranko natančno poduči o pravnih posledicah, partnerja pa drug drugega pred sklenitvijo pogodbe seznanita z vsem svojim premoženjskim stanjem in dolgovi.

Vas zanima več?